Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące kupna konta na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dsiaj sprzedałem konto na allegro bodego 65 za 50 złotych, ale miałem innego kupującego , który by pewnie wpłacił pieniądze jutro rano aby jeszcze może w ten sam dzień dotarły , i am pytanie czy mogę anulować sprzedany przedmiot? Chciałem przypomnieć że dzwoniłem dzisiaj do kupującego a jego nr był fałszywy ponieważ odebrała jakaś kobieta i powiedziałą że ma kąto na allegro ale tylko ona z niego używa a nikt inny, w treści aukcji było napisane że proszę o natychmiastowy kontakt telefoniczny bądź gg.

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

Nie, nie możesz tego zrobić tak od razu...

Dopiero po jakimś czasie(w regulaminie allegro poszukaj po jakim ;d) i jedynie w przypadku gdy osoba która zakupiła dany przedmiot nie wpłaciła pieniędzy ani niema z nią kontaktu itd możesz zgłosić o zwrot prowizji i ponownie wystawić przedmiot.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też nie wiem, gdzie to napisać, więc podepnę się tutaj :) Chciałabym importować część z aukcji, które mam na allegro do www.delibo.pl , ale coś mi nie idzie? Czy ktoś z Was próbował kiedyś importować aukcje z jednego serwisu do innego? Będę wdzięczna za info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...